HUWELIJKSFOTOGRAAF

JA, IK WIL!

Het huwelijksaanzoek. Die emotionele "Ja, ik wil!". En dan kan het plannen van jullie speciale dag beginnen. Jullie huwelijk wordt één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waar jullie nog lang van willen nagenieten met tastbare herinneringen.

Bij WieBa Photography begrijpen we dat het niet enkel om die ene ingekaderde trouwfoto aan de muur gaat. Het gaat om JULLIE verhaal. 

Jullie genieten en ik leg het verhaal vast. De hoogtepunten van de dag, maar óók die kleine details waar je later met een glimlach en gelukstraan naar terug kijkt. 

 

WAAROM WIEBA?

Als huwelijksfotograaf leg IK de mooie momenten op JULLIE dag vast. Wij doen dit SAMEN. Mijn fotografieskills en -stijl in harmonie met wie jullie zijn en wat jullie verwachten. Jullie input is enorm belangrijk voor mij. 

Als het klikt tussen ons, klikt mijn camera op z'n best!

Ik vertel jullie verhaal en haal daarvoor alles uit de kast. Soms moet ik daarvoor op de grond liggen of op een krukje balanceren. Soms wil dat zeggen dat jullie amper merken dat ik er ben, om nét díe spontane en emotionele momenten vast te leggen.

WIEBA PHOTOGRAPHY INHUREN, HOE WERKT DAT?

Vóór jullie trouwdag
We plannen een kennismakingsgesprek. Dit kan persoonlijk bij jullie thuis óf online via Skype/Zoom/Facetime. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie wensen en vertel ik iets meer over mezelf.

Nog steeds een klik? Dan leg ik jullie datum vast en plannen we 1 á 2 weken voor de bruiloft nog een detailgesprek in, zodat we een draaiboek kunnen opstellen voor de grote lijnen van jullie dag. Praktische zaken (zoals het waar, wanneer, hoeveel, hoe lang,...) weet ik graag vooraf, zodat ik me de huwelijksdag zelf kan focussen op het vastleggen van jullie verhaal.

In aanloop naar jullie grote dag kan je steeds bij mij terecht voor vragen of suggesties. Heb je nood aan wat extra inspiratie of heb je net ideeën in overvloed, laat het me gerust weten. 

Tijdens jullie trouwdag

Wil je dat ik al van de partij ben 's ochtends vroeg bij de kapper? Toch nood aan wat meer privacy en heb je me er liever pas bij nadat je helemaal klaar bent? Wil je graag een 2de fotograaf bij de bruidegom die zich klaarmaakt? Wil je de ceremonie ook graag op video? Een photobooth op jullie feest? 

Hoe dan ook, ik probeer me steeds aan te passen aan de onderlinge dynamiek die er heerst. Feel the vibe and blend in. Ik laat iedereen wennen aan de camera en zorg dat iedereen zich toch comfortabel voelt bij mijn aanwezigheid.

Ik hou rekening met jullie wensen, maar laat voldoende ruimte voor creativiteit en spontaniteit van het moment. Tijdens de fotoshoot, op het feest of 'achter de schermen', op elk moment probeer ik ook de unieke sfeer, een spontane lach of traan, de deugenieterij van de bruidskindjes,... vast te leggen. 

Na jullie trouwdag 

Binnen de 2 weken ontvangen jullie al een kleine sneak preview. Na max. 4 weken volgt de online beveiligde galerij met minimaal 350 foto's.


WAT KRIJGEN JULLIE?

Wat betreft mijn foto's hou ik wel van originaliteit, spontaniteit en verrassingen, maar voor de zakelijke kant zijn goede afspraken en transparantie voor mij heel belangrijk. We kijken samen naar jullie budget en hoe we voor jullie de meest ideale formule kunnen samenstellen.

We spreken op voorhand af hoe lang jullie mij erbij willen en welke extra's jullie willen integreren in de standaard formule.

Ik breng jullie speciale dag graag in beeld van begin tot einde, maar je kan onze service uiteraard ook aanvragen voor een halve dag of enkel een fotoshoot voor jullie trouwfoto's op een locatie naar keuze.

In de standaard formule engageer ik me sowieso om minstens gedurende 6 uur jullie dag vast te leggen in een prachtige reeks van minstens 350 spontane en authentieke foto's, die jullie digitaal aangeleverd krijgen en naar believen kunnen gebruiken en delen met jullie gasten. 

STANDAARD FORMULE

• Persoonlijk contact voor en na de grote dag; 
• Minimaal 6 uur fotografie op jullie trouwdag; 
• Binnen 2 weken na de bruiloft een online sneak preview;
• Minimaal 350 foto’s, beveiligde online galerij;
• Inclusief reiskosten tot 50km vanaf Leuven (daarna 0,25 €cent per km)
• Alle kosten duidelijk vooraf bepaald

V.A. 650€

EXTRA'S

Dit standaardpakket kan uiteraard volgens jullie wens uitgebreid worden met een brede waaier aan (al dan niet betalende) extra's:

  • fotoalbum: Modern fotoboek of 'oldschool' album met geprinte foto's
  • 2de fotograaf: Wil je ook foto's van de bruidegom voorafgaand aan de ceremonie? Wil je ook extra bewegende beelden? Wil je ook iemand die jullie gasten fotografeert terwijl jullie op fotoshoot zijn? Allemaal redenen om onze 2de huisfotografe bij te boeken. 
  • videofragmenten, video van de ceremonie, aftermovie 
  • 2de fotoshoot "nachtfotografie/lightpainting" (special effect foto's met lichtjes, 'sterretjes' vuurwerk)
  • Photobooth op het feest: keuze uit eigen achtergrond (zelf gemaakt of aanwezig op locatie), standaard witte achtergrond of achtergrond op maat. 
  • Extra fotoshoot voor verlovingsaankondiging/save-the-date
  • huwelijksfotoshoot op een andere dag dan de ceremonie en het feest. 

 

TROUWEN IN HET BUITENLAND?

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik vlieg graag als huwelijksfotograaf met jullie mee om jullie huwelijksverhaal vast te leggen. De bovenstaande formule vullen we aan met de kosten van de vlucht, hotelovernachtingen en eventuele autohuur. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, of heb je een andere vraag over trouwen in het buitenland? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak via dit contactformulier.